TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ!

REMÉLEM A TÍPUSTERV HALLATÁN ÖNNEK SEM EGY RÉGI ROSSZ BEIDEGZŐDÉS JUT AZ ESZÉBE A MÚLTBELI SZOCIALIZMUSBÓL, MISZERINT EGY OLCSÓ TERV - ROSSZ ÉS ELAVULT ÉPÜLETET JELENTHET CSAK.

MI MÁST TŰZTÜNK KI CÉLÜL, ALKALMAZKODVA A MAI GAZDASÁGI NEHÉZSÉGEKHEZ, SZERETNÉNK GYORSABBÁ ÉS OLCSÓBBÁ TENNI AZ ÉPÍTÉSI FOLYAMAT TERVEZÉSI RÉSZÉT. LEHET, HOGY EZ NEM NYÚJT MINDEN ESETRE, MINDENFÉLE ÉPÍTTETŐI IGÉNYRE, ELKÉPZELÉSRE MARADÉKTALAN MEGOLDÁST, DE HISZÜNK ABBAN, HOGY MINDENKI MEGTALÁLHATJA A SZÁMÁRA MEGFELELŐ OTTHONT.

NEM MINDEN TERV ILLESZTHETŐ MINDEN TELEKRE, HISZEN AZ ÉPÜLETEK GAZDASÁGOS MŰKÖDTETÉSÉT, VALAMINT KOMFORTOS HASZNÁLHATÓSÁGÁT BEFOLYÁSOLJÁK AZ ÉGTÁJAK IRÁNYAI. EZÉRT A HELYES VÁLASZTÁSHOZ IGYEKSZÜNK PONTOSAN MEGADNI, HOGY MI IS A TEENDŐ ELŐSZÖR.

HA MEGVAN MÁR A TELEK, KÉRJÜK ELLENŐRIZZE, HOGY A TELEK FEKVÉSE A KIVÁLASZTOTT TERV TÁJOLÁSÁHOZ ILLESZKEDIK-E. HA IGEN, AKKOR ÖSSZE KELL VETNIE A SZABÁLYOZÁSI ELŐÍRÁSOKAT AZ ÉPÜLET MELLETT MEGADOTT PARAMÉTEREKKEL (BEÉPÍTÉSI SZÁZALÉK, MAX. ÉPÍTMÉNYMAGASSÁG, STB.)

HA NINCSEN MEG A TELEK, AKKOR LEHET A "GOMBHOZ VÁLASZTANI A KABÁTOT", VAGYIS A KISZEMELT TERVHEZ EGY ALKALMAS TELKET KERESNI.

AZ ÉPÜLETTERV KIVÁLASZTÁSÁBAN, A TERV ADAPTÁLHATÓSÁGÁBAN, VAGY A SZABÁLYOZÁSI ELŐÍRÁSOK ÉRTELMEZÉSÉBEN IS SZÍVESEN SEGÍTÜNK.

HA A KIVÁLASZTOTT TERV ALKALMAS A TELKEN VALÓ ENGEDÉLYEZÉSRE ÉS FELÉPÍTÉSRE, AKKOR A MEGRENDELÉSÉT KÖVETŐEN RÖVID IDŐN BELÜL RENDELKEZÉSRE BOCSÁTJUK AZ ENGEDÉLYEZÉSRE ALKALMAS TERVCSOMAGOT. A KIVITELEZÉSI TERVEKET EGY KÉSŐBBI IDŐPONTBAN ADJUK ÁT, DE MÉG AZ ENGEDÉLYEZÉSI ELJÁRÁS IDŐSZAKA ALATT, EZÁLTAL ÖN A KIVITELEZÉS KEZDETEKOR MINDEN SZÜKSÉGES TERVVEL RENDELKEZNI FOG AZ ÉPÜLET MEGÉPÍTÉSÉHEZ.

A TERVEK MEGRENDELÉSEKOR KERÜL ALÁÍRÁSRA A TERVEK FELHASZNÁLÁSÁRÓL SZÓLÓ SZERZŐDÉS, AKKOR EGY ELŐLEGSZÁMLÁT ÁLLÍTUNK KI, MELY ALAPJÁN ELŐLEGET KELL FIZETNI. A TERV ÁRÁNAK FENNMARADÓ RÉSZÉRŐL AZ ÁTADÁSAKOR ÁLLÍTJUK KI A SZÁMLÁT, MELYET KIFIZETNI A TERVEK ÁTVÉTELEKOR KELL.

TÖBBFÉLE KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSRA IS VAN LEHETŐSÉG, MELYEKET EGYÉNI MEGBESZÉLÉS ALAPJÁN VÁLLALUNK EL. ILYENEK LEHETNEK PL. TERVEZŐI MŰVEZETÉS, MŰSZAKI ELLENŐRZÉS, BERUHÁZÁS SZERVEZÉS, SZAKÉRTÉS.